tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kun Huhdasjärvi hullaantui – katso huikeaa menoa videolta
ArtikkelitMusiikkiUutiset

Kun Huhdasjärvi hullaantui – katso huikeaa menoa videolta

Mieletöntä menoa keskellä ei-mitään. Täyteen ahtautunut Huhdasjärven kylätalo taputtaa niin että ikkunat melkein helisevät. Valokeilassa neljä amerikkalaista teinipoikaa. Miten tämä on mahdollista? Tämänkin jutun voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Tilaus käy kätevästi alla olevista linkeistä. Maksun voi tehdä verkkopankissa tai kortilla yhden päivän tutustumisjakson jälkeen. Paperilehden ja näköislehden tilaajille 50 % alennus kuponkikoodilla ”tilaaja2019”. Illan...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus