lauantai, marraskuu 16, 2019
Etusivu > Artikkelit > Miksi verkkolehti muuttui maksulliseksi – myös paperilehden tilaajille?
Artikkelit

Miksi verkkolehti muuttui maksulliseksi – myös paperilehden tilaajille?

Tangossa liehuu uusi jaalalainen isännänviiri. Jo yli 20 vuotta Jaalan paikallislehtenä toiminut, tilattava ja isoista mediataloista riippumaton Kotiseutulehti Jaalalainen perusti verkkolehden noin puolitoista vuotta sitten. Aluksi verkkolehti oli kaikille avoin ja sitä saatiin lukea ilmaiseksi. Alkukesästä tänä vuonna myös verkkolehti muuttui maksulliseksi. Verkkolehden tapahtumakalenteri säilyy edelleen kaikille avoimena. Kotiseutulehti Jaalalainen on viime vuodet ilmestynyt painettuna...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus