tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Jenny Hasu elinkeinoministerin erityisavustajaksi
Artikkelit

Jenny Hasu elinkeinoministerin erityisavustajaksi

Jenny Hasu ja Arttu Karila.

Elinkeinoministeri Katri Kulmuni on kutsunut erityisavustajikseen Jenny Hasun ja Arttu Karilan. He aloittavat työnsä välittömästi.

Jenny Hasu on Kouvolan kaupunginvaltuuston jäsen ja kaupunginhallituksen toinen varapuheenjohtaja. Lisäksi hän on Kouvolan kaupungin tulevaisuusjaoston puheenjohtaja. Aiemmin Hasu on työskennellyt kansanedustajan avustajana, Allianssi ry:llä ja Institute for Advanced Studies -yksikössä Wienissä.

Hasu avustaa elinkeinoministeriä erityisesti aluekehitysasioissa. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri ja asuu Jaalassa. Jenny kirjoittaa Jaalalaiseen ja hänen kirjoituksiaan voi lukea täältä.

Arttu Karila opiskelee Jyväskylän yliopistossa taloustieteitä ja on Jyväskylän yliopiston hallituksen jäsen. Aiemmin Karila on työskennellyt mm. eduskunta-avustajana, prosessityöntekijänä paperiteollisuudessa sekä toiminut Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajana.

Karila avustaa elinkeinoministeriä erityisesti energia- ja ilmastoasioissa. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden ylioppilas ja kotoisin Jämsänkoskelta.

Ministeri Kulmunin erityisavustajana on jo aloittanut Kari Jääskeläinen, jonka vastuulla on ministerin avustaminen yritys- ja työllisyysasioissa ja ministerin viestintäasioissa. Kulmunin valtiosihteerinä toimii Jari Partanen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus