tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Jaalalaisen aloitteesta lähtenyt kunnostus kannatti – Ruuhveltti valmistui ennen asuntomessuja
Artikkelit

Jaalalaisen aloitteesta lähtenyt kunnostus kannatti – Ruuhveltti valmistui ennen asuntomessuja

- Takki on tyhjä, mutta ihan hyvältä tuntuu, lausahti jaalalainen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Miia Witting 8. heinäkuuta museoveturi Ruuhveltin vieressä Kouvolan matkakeskuksessa. Oltiin vetämässä viimeistä maalikerrosta pintaan ja asuntomessujen avajaiset olivat neljän päivän päässä. Tämänkin artikkelin voivat lukea verkkolehden tilaajat kokonaan. Tilauksen voi tehdä alla olevista linkeistä. Miia Witting on tyytyväinen tulokseen, veturi valmistui...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus