tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kymsoten kaavailut eivät tyydytä Jaalassa – uusi kirjelmä on lähetetty päättäjille
ArtikkelitUutiset

Kymsoten kaavailut eivät tyydytä Jaalassa – uusi kirjelmä on lähetetty päättäjille

Eero ja Anne Siltanen eivät aio luovuttaa Jaalan terveyspalveluiden puolesta taistelua. Heillä on keväältä takanaan yli 1400 allekirjoittajan tuki. Jaalan terveysaseman puolestapuhujat eivät aio luovuttaa. Kymsoten palvelurakenteen perkaus ei lupaa hyvää, mutta taistelu jatkuu. - Jos Kymsote nyt lähtee sutta karkuun, niin vanhaa sanontaa siteeraten karhu tulee vastaan, terveysaseman puolesta adressin keväällä alulle laittanut Eero...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus