tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Paljakassa syötiin rantakalaa uusilla tuoleilla
Artikkelit

Paljakassa syötiin rantakalaa uusilla tuoleilla

Päivi Ylätalo ja rantakala. Muikut porisivat jälleen Palko-talon pihalla suuressa padassa. Väkeä alkoi kerääntyä paikalle hyvissä ajoin ja vesikuuron osuessa kohdalle talon sali täyttyi kyläläisistä ja kesäasukkaista. Tämän artikkelin voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Tilauksen voi tehdä alla olevista linkeistä. Paperilehden ja näköislehden tilaajille 50 % alennus. Päivi Ylätalon ja Eino Häkkäsen loihtima rantakala maistui...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus