tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Vielä ehtii nähdä Eino Leinon pyjamassa
ArtikkelitUutiset

Vielä ehtii nähdä Eino Leinon pyjamassa

Eino Leino tukalassa tilanteessa, kun Kuolema nappaa kiinni arasta paikasta… Janne Järvisalo (Eino Leino), Justiina Lampila (Kuolema), Auli Kallio (Sofia Schoultz) ja Tiina Klemola (Piika).

Jaalan nuorisoseuran kesäteatterissa ehtii vielä käydä katsomassa Sulle nauran neiti kesäheinä eli Eino Leino pyjamassa -näytelmän. Aikuisemmilla vitseillä höystetyn farssipläjäyksen on kirjoittanut Antti Hopia ja Jaalaan ohjannut Heidi Koskinen-Järvisalo.

Viimeinen esitys nähdään 24.7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus