tiistai, heinäkuu 23, 2019
Etusivu > Artikkelit > Mitä kuuluu Piia Keto?
ArtikkelitUutiset

Mitä kuuluu Piia Keto?

Tämän jutun voivat lukea kokonaan verkkolehden lukijat. Tilauksen voi tehdä alla olevista linkeistä. Nyt voimassa huipputarjoukset 25.7.2019 saakka: paperilehden ja näköislehden tilaajille 75 % alennus kuponkikoodilla ”tilaaja2507”. Jos et ole tilaaja, saat 1 kk verkkolehden vain 2 eurolla koodilla ”tutustun”! Jaalalaislähtöinen suunnittelija ja kuvittaja Piia Keto piipahti Café Minnan Unelmassa lauantaina 13.7. pitämässä kangaskassityöpajaa. Hän...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Huipputarjous NYT 25.7.2019 mennessä tehdyt tilaukset: paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -75% kuponkikoodilla "tilaaja2507" ja muille 1 kk 2 eurolla kuponkikoodilla "tutustun". TOIMI HETI! Piilota tämä ilmoitus