sunnuntai, elokuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Lukijalta: Jaalan kirkonkylän kiertoliittymässä voi tulla turpiin
Artikkelit

Lukijalta: Jaalan kirkonkylän kiertoliittymässä voi tulla turpiin

Tulimme autolla Kukkomäentieltä Jaalan raitille aivan kiertoliitymän vierestä kolmion takaa. Tie oli tyhjä, ja käännyimme vasemmalle kirjaston kohdalla. Silloin olikin oikealla vierellämme matala kolmipyöräinen moottoripyörä. Kumpikaan meistä ei ollut huomannut matalaa ja nopeasti vasemmalta lähestyvää moottoriajoneuvoa aikaisemmin. Motoristi oli aikeissa antaa opetuksen hitaasta ajamisestamme, mutta huomattuaan Vuokon lähimmässä auton ikkunassa hän peruutti ja jatkoi sitten...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -50% kuponkikoodilla "tilaaja2019". Piilota tämä ilmoitus