fbpx
Etusivu > Artikkelit > Tamperelaiskirjailijan uusin teos sijoittuu Verlaan – vierailee Kymi Libri kirjamessuilla lauantaina
Artikkelit

Tamperelaiskirjailijan uusin teos sijoittuu Verlaan – vierailee Kymi Libri kirjamessuilla lauantaina

Tamperelainen fantasiakirjailija J. S. Meresmaa (kuva: Minna Jerman) vierailee lauantaina Myllykoskella ensimmäisillä Kaakon kirjamessuilla. Meresmaan uusimman kirjan tapahtumat sijoittuvat Verlaan. Tämän jutun voivat lukea verkkolehden tilaajat. Tilauksen voi tehdä alla olevista linkeistä. Katso rajut tarjoukset sivun yläreunasta! - Olen tamperelainen tarinankertoja, josta tuli kirjailija puolivahingossa mutta tositarkoituksella. Kirjoitan spekulatiivista fiktiota, eli fantasiaa, scifiä ja muuta...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.