sunnuntai, elokuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Jäitkö ilman kesätöitä? – Muuta metsämarjat rahaksi!
Artikkelit

Jäitkö ilman kesätöitä? – Muuta metsämarjat rahaksi!

Tykkäätkö marjastaa tai sienestää? Tuottaako oman pihan marjapensaat satoa enemmän kuin omiin tarpeisiin? Olisiko tienestille tarvetta? Tämän artikkelin voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Hyödynnä nyt SUPERTARJOUS, voimassa enää 25.7. saakka! Katso sivun yläreunasta. Pohjois-Kymen 4H yhdistys tarjoaa mahdollisuuden tienata luonnontuotteita keräämällä ja myymällä. Yhdistyksen toiminnanjohtaja Päivi Hippeläinen pitää tilaisuutta monessakin mielessä mainiona: - Tässä on...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -50% kuponkikoodilla "tilaaja2019". Piilota tämä ilmoitus