sunnuntai, elokuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Asuntomessu-livessä tekoäly ja pilviteknologia käytössä
Artikkelit

Asuntomessu-livessä tekoäly ja pilviteknologia käytössä

Asuntomessuilla Kouvolassa tuotetaan ensimmäistä kertaa LIVE-lähetystä koko messujen ajan. Koneälyä hyödyntävää automatiikkaa hyödyntävä kuukauden kestävän HD-tasoisen lähetyksen leikkaus tapahtuu pilvipalvelussa. Nyt yli 30 kameraa eri puolilla Kouvolaa lähettää kuvaa pilvipalvelinkeskukseen, jossa lähetys ohjataan. Näkymä messualueelle avautuu osoitteessa www.kouvola.live. Tämän artikkelin voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Paperilehden ja näköislehden tilaajat saavat 50 % alennuksen kuponkikoodilla "tilaaja2019"....
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -50% kuponkikoodilla "tilaaja2019". Piilota tämä ilmoitus