tiistai, marraskuu 19, 2019
Etusivu > Artikkelit > Tämä on koettava! Jokiseikkailu Jaalassa kyläjuhlan kohokohtia
Artikkelit

Tämä on koettava! Jokiseikkailu Jaalassa kyläjuhlan kohokohtia

Toimittajakin pääsi lautailemaan sekä melomaan. Kuva: Eero Niskala. Huhdasjärven kyläjuhlaa vietettiin leppoisissa tunnelmissa puolesta päivästä alkaen yöhön asti. Iltapäivällä oli mahdollisuus jokiseikkailuun sup-laudalla tai kanootilla. Kylätalon saunarannasta pääsi vesille uudelta laiturilta. Iltaa kohti keskityttiin kuuntelemaan musiikkia. Tämän artikkelin voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Tilaus onnistuu alla olevista linkeistä. Paperilehden ja näköislehden tilaajille 50 % alennus...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus