sunnuntai, elokuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Tämä on koettava! Jokiseikkailu Jaalassa kyläjuhlan kohokohtia
Artikkelit

Tämä on koettava! Jokiseikkailu Jaalassa kyläjuhlan kohokohtia

Toimittajakin pääsi lautailemaan sekä melomaan. Kuva: Eero Niskala. Huhdasjärven kyläjuhlaa vietettiin leppoisissa tunnelmissa puolesta päivästä alkaen yöhön asti. Iltapäivällä oli mahdollisuus jokiseikkailuun sup-laudalla tai kanootilla. Kylätalon saunarannasta pääsi vesille uudelta laiturilta. Iltaa kohti keskityttiin kuuntelemaan musiikkia. Tämän artikkelin voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Tilaus onnistuu alla olevista linkeistä. Paperilehden ja näköislehden tilaajille 50 % alennus...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -50% kuponkikoodilla "tilaaja2019". Piilota tämä ilmoitus