fbpx
Etusivu > Artikkelit > Talkoot on taikasana – Vuohijärvi Soi jo viidettä kertaa huippuesiintyjien voimalla – tänään lauantaina jatketaan vielä haitarijazzin, popin, uudenlaisen musiikin ja tanssin merkeissä
ArtikkelitMusiikki

Talkoot on taikasana – Vuohijärvi Soi jo viidettä kertaa huippuesiintyjien voimalla – tänään lauantaina jatketaan vielä haitarijazzin, popin, uudenlaisen musiikin ja tanssin merkeissä

Uskomatonta! Tuleeko Jaalasta uusi Kuhmo? Miten näitä huippuesiintyjiä saadaan Hartolan lavalle? Siinä muutamia lausahduksia Vuohijärvi Soi -festivaalin aloituskonsertissa. Perjantaina 2.8. konserttigaalaa ja taidenäyttelyn avajaisia seurasi jälleen tungokseen saakka täysi tanssilavallinen yleisöä. Tämän jutun voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Tilauksen voi tehdä kätevästi alla olevista linkeistä. Paperilehden ja näköislehden tilaajille 50 % alennus koodilla ”tilaaja2019”. Festivaalin...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.