sunnuntai, elokuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Asuntomessuille ehtii vielä!
Artikkelit

Asuntomessuille ehtii vielä!

Isot terassit, paljut ja porealtaat ovat uusien talojen leimallinen piirre. Lasitetut terassit tuovat käyttömukavuutta varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn.   Kouvolan asuntomessut Korialla ovat loppusuoralla. Sunnuntai 11.8. on viimeinen messupäivä. Monenlaisia kommentteja on kuulunut tuttavien suusta ja jokaisella on taatusti oma maku ja mielipide niin ulkokuoren kuin sisustuksenkin suhteen. Tämän artikkelin voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat....
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -50% kuponkikoodilla "tilaaja2019". Piilota tämä ilmoitus