fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kuvataidekoulun vetäjä vaihtuu Jaalassa, opiston kursseille ilmoittautuminen alkaa ma 12.8. – opisto juhlii tänä vuonna 100-vuotissynttäreitään – kirjoita Minun Kouvolani -runo
Artikkelit

Kuvataidekoulun vetäjä vaihtuu Jaalassa, opiston kursseille ilmoittautuminen alkaa ma 12.8. – opisto juhlii tänä vuonna 100-vuotissynttäreitään – kirjoita Minun Kouvolani -runo

Tekstiilitaiteilija Ulla Sinkkonen on Jaalan kuvataidekoulun uusi opettaja. Kouvolan kaupungin säästövaatimukset kohdistuvat myös kansalaisopistoon ja kurssien miniosallistujamäärään kohdistuu paineita. Jaalan taiteen perusopetuksen kuvataidekoulua yhdeksän vuotta vetänyt Minna Rissanen lopettaa ja tilalle tulee tekstiilitaiteilija Ulla Sinkkonen. Tämän artikkelin voivat lukea kokonaan verkkolehden tilaajat. Tilauksen voi tehdä alla olevista linkeistä tai valikon kohdasta "tilaa lehti tästä". Kouvolan...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.