sunnuntai, elokuu 25, 2019
Etusivu > Artikkelit > Tapasiko Jaalan Rinssi keisarin? – Elimäellä lauletaan historiaa eläväksi
ArtikkelitUutiset

Tapasiko Jaalan Rinssi keisarin? – Elimäellä lauletaan historiaa eläväksi

Kuorolla on iso rooli kansanoopperassa. Kuoro koostuu useamman Jouni Sjöblomin (kuvassa oikealla) johtaman kuoron laulajista, mm. Jaalan Viihdekuorolaisia on mukana. Kyllä, siinä Jaalan Rinssi ja Venäjän keisari Aleksanteri II kohottavat tuoppia vieretysten. Kansanoopperassa kaikki on mahdollista. Jouni Sjöblomin kirjoittama teos tukeutuu kuitenkin vahvasti historiallisiin tapahtumiin. Viimeinen esitys on 18.8. Tämän artikkelin voivat lukea kokonaan verkkolehden...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehti 1 kk, Verkkolehti 3 kk, Verkkolehti 6 kk tai Verkkolehti 12 kk.

Paperilehden ja näköislehden tilaajille verkkolehti -50% kuponkikoodilla "tilaaja2019". Piilota tämä ilmoitus