fbpx
Etusivu > Artikkelit > Elinvoimaa kyliin: avustusta Huhdasjärvelle, Hartolaan, Kimolaan
Artikkelit

Elinvoimaa kyliin: avustusta Huhdasjärvelle, Hartolaan, Kimolaan

Jaalan musiikki- ja monitaideyhdistyksen hybridiflyygeli oli yksi avustuskohde. Kuvassa Anton Uotila soittamassa uudella soittimella Vuohijärvi Soi -tapahtumassa.   Elinvoimaa kyliin -teemahanke on jatkoa suuren suosion saaneelle Pohjois-Kymen Kasvun pienet investoinnit -teemahankkeelle. Hankkeessa rahoitetaan peräti 24 alahanketta, joissa toteutetaan yhdistysten pieniä investointeja. Alahankkeissa parannetaan Aitomäen, Elimäen Vilppulan, Lyöttilän ja Pihlajasaaren kylätalojen lämmitysjärjestelmiä, tehdään sisäremontti Kaipiaisten nuorisoseurantalolle...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.