sunnuntai, syyskuu 22, 2019
Etusivu > Artikkelit > Sotien hautamuistomerkkejä kunnostettiin Jaalassa
Artikkelit

Sotien hautamuistomerkkejä kunnostettiin Jaalassa

Sankarihautojen nimilaatoille on tehty uudet hopeoinnit. Jaalassa on kunnostettu sotien hautamuistomerkkejä ja sankarihautojen nimilaatat. Kunnostushanke lähti liikkeelle Jaalan Ukkokerholaisten siivotessa sankarihautausmaan aluetta. He huomasivat laattojen olevan kunnostuksen tarpeessa. Jaalan kotiseutusäätiö lupasi rahoittaa nimilaattojen ja muistomerkkien kunnostuksen. Nimilaattojen hopeoinnit, muistomerkkien kultaukset ja puhdistukset toteutti Kymen Kivipojat Voikkaalta. Vuoden 1918 uhrien muistomerkki on saanut uudet kultaukset. Share...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus