sunnuntai, syyskuu 22, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kartanon Renkitupa nappasi ensimmäisenä MotoGP-majoitusvarauksen Jaalassa
Artikkelit

Kartanon Renkitupa nappasi ensimmäisenä MotoGP-majoitusvarauksen Jaalassa

Kun MotoGP-kilpailukalenteri julkaistiin 28.8., Ilonojan kartanon Renkitupa sai majoitusvarauksen eurooppalaiselta tiimiltä jo puoliltapäivin. Torstaina muut jaalalaiset majoituspalvelujen tarjoajat eivät olleet vielä saaneet tiedusteluja. - En tiedä mistä olivat ottaneet majoituspaikan selville. Ensin tiedustelu tuli japanilaiselta henkilöltä, mutta hän toimi eurooppalaisen tiimin puolesta. Puolen päivän aikaan keskiviikkona varaus vahvistettiin, Karoliina Ilonoja kertoo. Kartanon Renkitupa on netissä...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus