sunnuntai, syyskuu 22, 2019
Etusivu > Artikkelit > Aitous, puhtaus, kotimaisuus – Elimäellä tuotiin taas lähiruokaa esille
Artikkelit

Aitous, puhtaus, kotimaisuus – Elimäellä tuotiin taas lähiruokaa esille

Elimäen Lähiruokamessut ovat kasvaneet Suomen suurimmaksi kotimaisen ruuan tapahtumaksi, nyt messuja vietettiin jo 11. kerran. Näytteilleasettajien määrä on vakiintunut noin kahdeksaankymmeneen. Näytteilleasettajat tulevat pääasiassa Kymenlaaksosta mutta myös muualta Etelä- ja Keski-Suomesta. Messut alkoivat lauantaina 7.9. ja jatkuvat vielä sunnuntaina. Kalamestari Pentti Snygg kertoi silakasta ruokakalana ja esitteli myös silakan perkaamista. Lähiruokatori on Mustilan koulun pihapiirissä....

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus