tiistai, marraskuu 19, 2019
Etusivu > Artikkelit > Turvallisuusareena kuntalaisille lauantaina Kouvolassa: toimintanäytöksiä, kalustoesittelyjä, ylilento, konsertti
Artikkelit

Turvallisuusareena kuntalaisille lauantaina Kouvolassa: toimintanäytöksiä, kalustoesittelyjä, ylilento, konsertti

Kouvolan turvallisuusareena tuo puolustusvoimat, poliisin, pelastuslaitoksen ja muut toimijat ja turvallisuusaiheet ensi lauantaina Kouvolan keskustaan. Luvassa on yleisöluentoja, toimintanäytöksiä ja kalustoesittelyjä sekä Utin jääkärirykmentin NH-90 helikopterin ylilento. Päivä huipentuu sopraano Angelika Klasin tähdittämään Maanpuolustuskoulutusyhdistys Etelä-Suomen Soittokunnan konserttiin. Kouvolan turvallisuusareena 14.9. on kuntalaisille suunnattu tapahtuma, joka käsittää yleisöluentoja, ulkoilmatapahtuman ja konsertin. Tapahtumapaikkana ovat kaupungintalo ja Kävelykatu...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus