fbpx
Etusivu > Artikkelit > Turvallisuusareena kuntalaisille lauantaina Kouvolassa: toimintanäytöksiä, kalustoesittelyjä, ylilento, konsertti
Artikkelit

Turvallisuusareena kuntalaisille lauantaina Kouvolassa: toimintanäytöksiä, kalustoesittelyjä, ylilento, konsertti

Kouvolan turvallisuusareena tuo puolustusvoimat, poliisin, pelastuslaitoksen ja muut toimijat ja turvallisuusaiheet ensi lauantaina Kouvolan keskustaan. Luvassa on yleisöluentoja, toimintanäytöksiä ja kalustoesittelyjä sekä Utin jääkärirykmentin NH-90 helikopterin ylilento. Päivä huipentuu sopraano Angelika Klasin tähdittämään Maanpuolustuskoulutusyhdistys Etelä-Suomen Soittokunnan konserttiin. Kouvolan turvallisuusareena 14.9. on kuntalaisille suunnattu tapahtuma, joka käsittää yleisöluentoja, ulkoilmatapahtuman ja konsertin. Tapahtumapaikkana ovat kaupungintalo ja Kävelykatu...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.