maanantai, 16 joulukuun, 2019
Etusivu > Artikkelit > Mitä haluaisit kehittää alueellasi – ideoita kootaan hankkeita varten
Artikkelit

Mitä haluaisit kehittää alueellasi – ideoita kootaan hankkeita varten

Pohjois-Kymen Kasvu alkaa laatia tänä syksynä uuden ohjelmakauden 2021-2027 strategiaa. Nyt kaivataan. alueen ruohonjuuritasolta kumpuavia kehittämisideoita, joita asukkaat ja paikalliset yhdistykset ym. voivat itse toteuttaa Leader-rahoituksella. Ideoita on kerätty jo jonkin verran. Esimerkiksi Kouvolan kävelykatu Manskilla 5.-11.8.2019 järjestetyn Kyläjuhlaviikon aikana Kasvu ja Kymenlaakson Kylät haastattelivat lähes 100 kouvolalaista. Tämän kyselyn satoon voi käydä tutustumassa Kasvun...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus