maanantai, lokakuu 21, 2019
Etusivu > Artikkelit > Jaalassa ei omaa tilaisuutta – uudistuvia palveluverkkoja esitellään asukasilloissa
Artikkelit

Jaalassa ei omaa tilaisuutta – uudistuvia palveluverkkoja esitellään asukasilloissa

Kouvolan kaupungin tarjoamat laajat palveluverkostot uudistuvat tulevaisuudessa ja tuovat muutoksia asukkaiden arkeen. Kasvatuksen ja opetuksen, asumisen ja ympäristöasioiden sekä liikunnan ja kulttuurin palveluverkkoselvityksiä esitellään lokakuussa viidessä eri keskustelutilaisuudessa. Asukasilloissa esitellään seuraavia palveluverkkoselvityksiä: varhaiskasvatus, perusopetus, lukio, nuorisopalvelut, liikunta, leikkipaikat, venepaikat ja puistojen hoitoluokitus. Selvityksistä ja niiden vaikutuksista kouvolalaisten arkeen on mahdollisuus keskustella kaikille avoimissa tilaisuuksissa: keskiviikkona...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus