fbpx
Etusivu > Artikkelit > Jaalassa ei omaa tilaisuutta – uudistuvia palveluverkkoja esitellään asukasilloissa
Artikkelit

Jaalassa ei omaa tilaisuutta – uudistuvia palveluverkkoja esitellään asukasilloissa

Kouvolan kaupungin tarjoamat laajat palveluverkostot uudistuvat tulevaisuudessa ja tuovat muutoksia asukkaiden arkeen. Kasvatuksen ja opetuksen, asumisen ja ympäristöasioiden sekä liikunnan ja kulttuurin palveluverkkoselvityksiä esitellään lokakuussa viidessä eri keskustelutilaisuudessa. Asukasilloissa esitellään seuraavia palveluverkkoselvityksiä: varhaiskasvatus, perusopetus, lukio, nuorisopalvelut, liikunta, leikkipaikat, venepaikat ja puistojen hoitoluokitus. Selvityksistä ja niiden vaikutuksista kouvolalaisten arkeen on mahdollisuus keskustella kaikille avoimissa tilaisuuksissa: keskiviikkona...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.