fbpx
Etusivu > Artikkelit > Sinustako ammattikalastaja? Yhdelle kisällille hankkeessa vielä tilaa
Artikkelit

Sinustako ammattikalastaja? Yhdelle kisällille hankkeessa vielä tilaa

Hankeosallistujat tapasivat alkuinfotilaisuudessa Päijänteen rannalla. Mukana hankkeessa on joukko kalastajia ja kalastuksesta kiinnostuneita kisällejä. Tukena heillä on Sisä-Suomen kalatalousryhmän ja Koulutuskeskus Salpauksen asiantuntijoita.   Mestari-kisälli -hankkeessa kaupalliset kalastajat kouluttavat alalle aikovia henkilöitä käytännön työn kautta. Tavoitteena on saada uusia kalastajia Sisä-Suomen kalatalousryhmän toiminta-alueelle ja auttaa jo olemassa olevia kalastusyrityksiä sukupolvenvaihdoksissa. Myös Kouvola ja Iitti kuuluvat...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.