fbpx
Etusivu > Artikkelit > Urheilukenttä säilymässä, uimapaikat lopetuslistalla, Vuokkolan esiopetus koulun tiloihin
Artikkelit

Urheilukenttä säilymässä, uimapaikat lopetuslistalla, Vuokkolan esiopetus koulun tiloihin

Kouvola uudistaa palvelujaan. Kaupungin toimialoilla on tehty palveluverkkoselvityksiä, joissa palveluja tarkastellaan kokonaisuutena suhteessa väestömäärään ja siihen missä kouvolalaiset asuvat. Jaala kuuluu Kuusankosken kanssa samaan perhekeskusalueeseen, joten alueen palveluverkkoja tarkastellaan yhtenä alueena. Palveluverkkoselvitystä esitellään avoimissa tilaisuuksissa, joista jaalalaisia lähin järjestetään Kuusankoski-talossa keskiviikkona 9.10. klo 17.30. Jaalan palveluitakin palveluverkon uudistaminen koskettaa. Siikavan ja Uimilan uimapaikat ovat poistettavien...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.