fbpx
Etusivu > Artikkelit > Huhdasjärvellä keskustellaan ikäihmisten yksinäisyydestä ja turvattomuuden tunteesta
Artikkelit

Huhdasjärvellä keskustellaan ikäihmisten yksinäisyydestä ja turvattomuuden tunteesta

Kymenlaakson alueella 75 -vuotiaista liki kymmenen prosenttia tuntee itsensä yksinäiseksi melko usein tai jatkuvasti. Yksinäisyyden torjuminen on kaikkien asia. Kuntatoimijoitten, seurakunnan, paikallisyhdistysten ja yksityisten palveluyrittäjien moniammatillisessa yhteistyössä voidaan parhaiten tukea ikäihmisten sosiaalisia suhteita ja torjua yksinäisyyden kokemusta. Huhdasjärvellä on kylätalo, jossa on runsaasti toimintaa eri ikäryhmille. Ikäihmisille suunnatut Tupapäivät kokoontuu kylätalolla noin kerran kuukaudessa. Tupapäivien...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.