fbpx
Etusivu > Artikkelit > Jälki-istunnossa Siikavassa tarkastettiin sammuttimia – pianonvirittäjä tulossa kylälle
Artikkelit

Jälki-istunnossa Siikavassa tarkastettiin sammuttimia – pianonvirittäjä tulossa kylälle

Siikavan entisellä koululla jatkuvat jälki-istunnot kahden viikon välein keskiviikkoisin. Lokakuun ensimmäisessä istunnossa tarkastettiin palosammuttimia. Osa jouduttiin poistamaan käytöstä. - Sisätiloissa säilytettävien sammuttimien tarkastusväli on kaksi vuotta, autoissa ja ulkotiloissa säilytettävät pitää tarkastaa vuoden välein, Lauri Aitala kertoi. Käyttöikä sammuttimilla on kymmenen vuotta. Sammutinhuolto Santtu Aitala pitää majaansa Kuusankoskella. Lauri Aitalan mukaan noin 70 % tarkastuksista...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.