fbpx
Etusivu > Artikkelit > Facebookissa leviää ajatus Kouvolan kuntaliitoksen purkamisesta – kansanäänestystä vaaditaan kuntalaisaloitteella
Artikkelit

Facebookissa leviää ajatus Kouvolan kuntaliitoksen purkamisesta – kansanäänestystä vaaditaan kuntalaisaloitteella

Kuva: Kouvolan kuntaliitoksen purkutalkoot - sivu Facebookissa. Facebookiin on syntynyt nopealla aikataululla kaksikin ryhmää, joissa vaaditaan kuntaliitoksen purkamista. Ensimmäisenä 12.9.2019 syntyi KUXIT – Kuusaa irti Kouvostoliitosta. Ryhmään oli 7.10. liittynyt 632 jäsentä. Sunnuntaina 6.10.2019 on perustettu uusi ryhmä: Kouvolan kuntaliitoksen purkutalkoot. Tässä ryhmässä oli päivää myöhemmin jo yli 200 jäsentä. Ainakin KUXIT-ryhmä on painattanut tarroja...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.