fbpx
Etusivu > Artikkelit > Grafitan ja Reunan uusi palvelu oman kirjan tekijöille
Artikkelit

Grafitan ja Reunan uusi palvelu oman kirjan tekijöille

Reuna-kustantamon kirjahallissa Myllykoskella otetussa kuvassa kesäjaalalainen Riitta Kittilä ja Reunan yrittäjä Tarja Tornaeus kesällä 2019.

 

Myllykoskella toimiva Reuna-kustantamo saa päivittäin uusia käsikirjoituksia ja ehdotuksia kirjahankkeista. Vain 2 prosenttia tarjotuista käsikirjoituksista päätyy kustantamon julkaisuohjelmaan. Oman kirjan julkaisemisesta haaveileville löytyi ratkaisu yhteistyöstä Jaalassa ja Myllykoskella toimivan Grafita Viestinnän kanssa.

”Tarjoamme edullisen väylän kirjan julkaisemiselle. Toimitamme käsikirjoituksen, graafikkomme suunnittelee kirjan kannen ja ulkoasun, taitamme ja painatamme kirjan. Kirjan tekijä ostaa ensipainoksen, jonka määrä ja hinta sovitaan, kun olemme tutustuneet käsikirjoitukseen”, kertoo Grafita Viestinnän Veijo Tervonen.

Grafita Viestintä ja Reuna-kustantamo päättivät ryhtyä yhteistyöhön, jotta oman kirjan julkaisemisesta haaveilevat saisivat paremmin haaveensa toteutumaan. Kuvassa vas. Tarja Tornaeus (Reuna) ja Veijo Tervonen (Grafita Viestintä).

Grafita hoitaa kirjan myyntiin tukkuihin ja verkkokauppoihin, ja Reuna auttaa markkinoinnissa. Kirja on myynnissä Reunan kirjakaupassa Myllykoskella ja sen julkistus- ja esittelytilaisuudet voidaan järjestää Kulttuuritalo Wanhalla Rautakaupalla.

”Veijo Tervonen on ammattitoimittaja, jolla on hyvät mediaverkostot, joten voimme lämpimästi suositella uutta palvelua omakustanteiden tekijöille. Autamme mielellämme paikallisia kirjoittajia, mutta Reunan koko maan kattavaan ohjelmaan mahtuu vain 30 painettua uutuusteosta vuodessa, ja ensi vuonna keskitymme äänikirjojen tuotantoon ja käännösoikeuksien myyntiin ulkomaille. Kivijalkakaupassa haluamme kuitenkin oman alueen kirjallisuuden näkyvän”, sanoo Reunan Tarja Tornaeus.

Lisätiedot:

Grafita Viestintä, Veijo Tervonen p. 044 370 2250, [email protected]

REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Oy, Tarja Tornaeus, puh. 0500 610762, [email protected]