tiistai, joulukuu 10, 2019
Etusivu > Artikkelit > Vaarantaako lisääntyvä puunkäyttö vesistöjä Jaalassa? Teemailta torstaina 24.10. Jaalan koululla
Artikkelit

Vaarantaako lisääntyvä puunkäyttö vesistöjä Jaalassa? Teemailta torstaina 24.10. Jaalan koululla

Rautjärvi, Niskajärvi sekä Karijärvi ovat ELY-keskuksen luokittelun mukaan luonnontilaisia tai lähes luonnontilaisia vesistöjä, mutta ovat kuitenkin metsätalouden kannalta erityisen herkkiä vesistöjä pilaantumaan. Alueen maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille järjestetään torstaina 24.10. vesiensuojelun teemailta, sillä Kaakkois-Suomessa puunkäyttö ja hakkuut ovat lisääntyneet viime vuosina. Vesiensuojelu on tärkeää yleisesti, mutta metsätalouden kannaltakin hyvin ajankohtainen ja tärkeä aihe. Tilaisuudessa...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus