fbpx
Etusivu > Artikkelit > Vaarantaako lisääntyvä puunkäyttö vesistöjä Jaalassa? Teemailta torstaina 24.10. Jaalan koululla
Artikkelit

Vaarantaako lisääntyvä puunkäyttö vesistöjä Jaalassa? Teemailta torstaina 24.10. Jaalan koululla

Rautjärvi, Niskajärvi sekä Karijärvi ovat ELY-keskuksen luokittelun mukaan luonnontilaisia tai lähes luonnontilaisia vesistöjä, mutta ovat kuitenkin metsätalouden kannalta erityisen herkkiä vesistöjä pilaantumaan. Alueen maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille järjestetään torstaina 24.10. vesiensuojelun teemailta, sillä Kaakkois-Suomessa puunkäyttö ja hakkuut ovat lisääntyneet viime vuosina. Vesiensuojelu on tärkeää yleisesti, mutta metsätalouden kannaltakin hyvin ajankohtainen ja tärkeä aihe. Tilaisuudessa...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.