fbpx
Etusivu > Artikkelit > Niskajärven ahvenissa yllättävän paljon elohopeaa – metsätalouden vesiensuojelu tärkeää
Artikkelit

Niskajärven ahvenissa yllättävän paljon elohopeaa – metsätalouden vesiensuojelu tärkeää

Jaalan koululle kokoontui yli 30 maanomistajaa vesiensuojelun teemailtaan. Jaalassa paneuduttiin metsätalouden vesiensuojeluun 24. lokakuuta. Metsäkeskuksen, Kymijoen vesi ja ympäristö ry:n sekä ELY-keskuksen edustajat valottivat asiaa. Niskajärven ahvenista on tavattu yllättävän suuria elohopeapitoisuuksia. - Pitoisuudet eivät ylitä käyttökelpoisuusrajaa, mutta lukemat yllättivät, kun kyseessä on muuten niin hyvälaatuinen vesistö, hydrobiologi Taina Ihaksi Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta toteaa. Hän itsekin...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.