lauantai, 18 tammikuun, 2020
Etusivu > Artikkelit > Uusi tapahtuma kesällä Kimolaan – kanavaristeilyt vetonaulana – Heinolan alus mahtuu alitse myös Kimolanlahden sillasta
ArtikkelitKimolan kanava

Uusi tapahtuma kesällä Kimolaan – kanavaristeilyt vetonaulana – Heinolan alus mahtuu alitse myös Kimolanlahden sillasta

Kahtena kesänä menestyksekkäästi järjestetty Kimolan Nassikafestarit pitää taukoa ja sen sijaan järjestetään kanavan avautumisen kunniaksi Kanava picnic 4.7.2020. Tapahtumapaikka on Kukkulinna Kimolanlahden rannalla. Uuden tapahtuman ohjelmaan on kaavailtu peräti kolme kanavaristeilyä heinolalaisella M/S Pyhäjärvi-aluksella, joka menneenä kesänä teki risteilyjä Heinolasta Vuolenkoskelle. Kaksi risteilyistä olisi suunnattu kyläläisille ennakkovarausten perusteella ja yksi reisteily on kaavailtu avoimeksi kaikille....

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus