keskiviikko, marraskuu 13, 2019
Etusivu > Artikkelit > Mitäpä jos aloittaisitte mökkijärvenne kunnostuksen?
ArtikkelitUutiset

Mitäpä jos aloittaisitte mökkijärvenne kunnostuksen?

Elokuun ilta Jaalan Karijärvellä. Kaakkois-Suomen alueella on vielä monta kunnostusta odottavaa järveä ja jokea. Vesiensuojelutoimien tukirahoitusta on lisätty, joten avustuksia on aikaisempaa enemmän jaossa. Vesiensuojelun tehostamisen tavoitteena on parantaa Itämeren ja Suomen sisävesien tilaa vesistökunnostuksilla ja vähentämällä ravinteiden ja haitallisten aineiden päätymistä vesistöön maa- ja metsätaloudesta, yhdyskunnista ja haja-asutusalueilta sekä aluevesillä olevista vanhoista vedenalaisista hylyistä....

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus