fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kaupunginhallituksella maanantaina kovien päätösten kokous – myyntilistalla neljä kiinteistöä Jaalassa
Artikkelit

Kaupunginhallituksella maanantaina kovien päätösten kokous – myyntilistalla neljä kiinteistöä Jaalassa

Liiketalo osoitteessa Jaalantie 97 on yksi kaupungin myyntilistalla olevista rakennuksista Jaalassa.   Kouvolan kaupunginhallitus käsittelee maanantaina 4.11. kokouksessaan mm. kaupungin sopeutussuunnitelmia, palveluverkkoselvityksiä ja tulovero- sekä kiinteistöveroprosenttia. Käsittelyssä on myös myytävien rakennusten listan hyväksyminen. Tuloveroprosenttiin esitetään 0,5 prosenttiyksikön korotusta, jolloin tuloveroprosentiksi tulisi 21,25 prosenttia. Korotuksen on laskettu tuovat kaupungille viiden miljoonan euron lisäyksen verotuloihin. Kiinteistöveroprosentit esitetään...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.