fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallituksessa karsituille säästöille pitää löytyä vaihtoehtoja
Artikkelit

Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallituksessa karsituille säästöille pitää löytyä vaihtoehtoja

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Helminen ja kaupunginjohtaja Marita Toikka talousarvion esittelytilaisuudessa.   Kaupunginjohtaja Marita Toikan talousarvioehdotuksessa kaupungin toimintakate vuodelle 2020 on -514 miljoonaa euroa. Haastavassa taloustilanteessa suunnitellut nettoinvestoinnit ovat 31,8 miljoonaa ja keskittyvät pääosin kouluihin ja välttämättömimpiin kohteisiin. Talousarvioon voi tutustua täällä https://www.kouvola.fi/ajankohtaiset/kouvolan-kaupunginjohtajan-talousarvioehdotus-vuodelle-2020-ja-taloussuunnitelma-vuosille-2020-2022/ Kouvolan kaupunginhallitus sai maanantaina 4. marraskuuta käsiteltäväkseen 6,1 miljoonaa euroa ylijäämäisen talousarvioehdotuksen, joka...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.