fbpx
Etusivu > Artikkelit > Tuloveroprosentti nousi ja menoja lisää 4,2 miljoonaa kaupunginjohtajan esitykseen – kaupunginjohtaja vaatii Kymsoten omistajaohjausta tiukemmaksi
Artikkelit

Tuloveroprosentti nousi ja menoja lisää 4,2 miljoonaa kaupunginjohtajan esitykseen – kaupunginjohtaja vaatii Kymsoten omistajaohjausta tiukemmaksi

Valtuutettu Jukka Nyberg ja valtuuston puheenjohtaja Jouko Leppänen tervehtimässä. Kouvolan kaupunginvaltuusto käsitteli 11.11.2019 yli puolen yön venähtänessä kokouksessaan veroprosentin nostoa sekä kaupungin palveluverkkokokonaisuuden päivittämistä osana kaupungin tasapainottamisohjelmaa. Valtuusto päätti korottaa Kouvolan tuloveroprosenttia 0,5 prosenttiyksiköllä 21,25 prosenttiin. Kaupungin talouden tasapainottamiseen on kuluvana syksynä valmisteltu kokonaisuutta, joka sisältää useita toimenpiteitä taloussuunnittelukaudella 2020–2023. Säästöjä on haettu palveluverkoista, henkilöstökuluista,...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.