fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kansalaisopiston 100-vuotisjuhlassa julkistetaan Minun Kouvolani -runokirja – myös jaalalaisten runoja mukana
Artikkelit

Kansalaisopiston 100-vuotisjuhlassa julkistetaan Minun Kouvolani -runokirja – myös jaalalaisten runoja mukana

Runokirjan kuvittaja Hennariikka Silvennoinen (vas.), taittaja Tuukka Tyybäkinoja ja kirjan toimittanut Ritva Sorvali.   Kouvolan kansalaisopiston 100-vuotisjuhlaa vietetään Kouvola-talossa 4. joulukuuta. Silloin julkistetaan Minun Kouvolani -runokirja, jossa on runoja 130 kirjoittajalta. Runokirjan on toimittanut Ritva Sorvali. - Toivon että kirja entisestään kirkastaisi miten ihana ja monipuolinen paikka Kouvola on ja yhdistäisi kaupunkia, Sorvali sanoo. Määräaikaan...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.