lauantai, 14 joulukuun, 2019
Etusivu > Artikkelit > Kansalaisopiston 100-vuotisjuhlassa julkistetaan Minun Kouvolani -runokirja – myös jaalalaisten runoja mukana
Artikkelit

Kansalaisopiston 100-vuotisjuhlassa julkistetaan Minun Kouvolani -runokirja – myös jaalalaisten runoja mukana

Runokirjan kuvittaja Hennariikka Silvennoinen (vas.), taittaja Tuukka Tyybäkinoja ja kirjan toimittanut Ritva Sorvali.   Kouvolan kansalaisopiston 100-vuotisjuhlaa vietetään Kouvola-talossa 4. joulukuuta. Silloin julkistetaan Minun Kouvolani -runokirja, jossa on runoja 130 kirjoittajalta. Runokirjan on toimittanut Ritva Sorvali. - Toivon että kirja entisestään kirkastaisi miten ihana ja monipuolinen paikka Kouvola on ja yhdistäisi kaupunkia, Sorvali sanoo. Määräaikaan...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus