lauantai, 14 joulukuun, 2019
Etusivu > Artikkelit > Parempi korjuujälki ja puun saatavuus tavoitteena
Artikkelit

Parempi korjuujälki ja puun saatavuus tavoitteena

Puun korjuunäytöksessä Jaalassa nähtiin, kuinka nykyaikainen korjuukalusto jättää ympäristöön vähäisemmän jäljen pehmeilläkin mailla. Metsäyhtiöiden ja metsänomistajien intressit ovat yhteiset korjuukaluston kehittämisessä. Säynätjärventiellä Jaalan yhteismetsän noin kymmenen hehtaarin hakkuukohteessa jyristeli Metsäkonepalvelun Suomessa valmistetut John Deere -moto sekä Logset-kuormatraktori. Molemmat telakoneita, joissa pelkkä telojen hinta on 70-80 000. Metsäkonepalvelu-konserni on Suomen suurin koneellisen puunkorjuun palveluita tuottava yritys,...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus