lauantai, 14 joulukuun, 2019
Etusivu > Artikkelit > Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja rohkaisi Jaalan Yrittäjiä pitämään kiinni omasta paikallisyhdistyksestä
ArtikkelitUutiset

Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja rohkaisi Jaalan Yrittäjiä pitämään kiinni omasta paikallisyhdistyksestä

Vuoden nuoren yrittäjän kunniakirjalla huomioitiin Sanna Riihimäki (Hartolan Puoti&Baari Oy). Vuoden yrittäjäpalkinto meni Ari Heikkilälle, joka on monialayrittäjä harjoittaen mm. traktoriurakointia ja mökkivuokrausta. - Saan työni puitteissa kiertää aika paljon maata. Mutta harvoin saan käydä puhumassa sellaisen yrittäjäyhdistyksen juhlassa, jolla ei ole enää sitä omaa perinteistä kuntaa. Senkin jälkeen kun Jaala on liittynyt Kouvolaan, täällä...

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus