fbpx
Etusivu > Artikkelit > Tukea 27 000 euroa vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin
Artikkelit

Tukea 27 000 euroa vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin

Erityisavustuksilla tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastamista liikuntaseuroissa. Kouvola jakaa avustukset harkitsemallaan tavalla edelleen kohdeavustuksena paikallisille liikuntaa järjestäville rekisteröityneille yhdistyksille. Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti 14.11. myöntää Kouvolan kaupungille erityisavustusta vähävaraisten perheiden 7–15 -vuotiaiden lasten ja nuorten liikunnan harrastuksen tukemiseksi 27 000 euroa. Kaupungin alun perin hakema tukisumma oli 40 000 euroa. Kunnan edelleen jakamalla...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.