fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kartanot lumoavat Kouvolan kaupunginmuseo Poikilon uudessa näyttelyssä – Jaalan kartanoitakin mukana
Artikkelit

Kartanot lumoavat Kouvolan kaupunginmuseo Poikilon uudessa näyttelyssä – Jaalan kartanoitakin mukana

Ilonojan kartano Jaalan Kimolassa.   Kouvolan kaupunginmuseo Poikilossa marraskuun 28. päivänä avautuva Kartanoiden Kouvola -näyttely lumoaa interiööreillään. Näyttely kurkistaa kartanoelämän arkeen ja juhlaan sekä aatelissukujen ja kartanorakennusten vaiheisiin 1600-luvun aatelisläänityksistä nykypäiviin asti. Jaalasta mukana ovat Ilonojan ja Vuorilahden kartanot. Kouvolan alueella on yli kaksikymmentä kartanoa, joista suurin osa on yksityiskoteja. –Kartano on muutakin kuin uljas...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.