tiistai, 21 tammikuun, 2020
Etusivu > Artikkelit > Neljä risteilyntarjoajaa tulossa kanavalle – Tarvittavat kaavamuutokset yrittäjille nyt edullisesti
ArtikkelitKimolan kanavaUutiset

Neljä risteilyntarjoajaa tulossa kanavalle – Tarvittavat kaavamuutokset yrittäjille nyt edullisesti

Voikkaalla odottaa 12-paikkainen ja saunalla varustettu alus Kimolan kanavan avautumista. Anjalankoskella valmistetun aluksen hankki Virtakiven Saunan yrittäjä Eija Parkkinen. Alus on ollut yksityiskäytössä Lieksassa. Aluksella ei ole vielä nimeä, mutta ehdotuksia on Parkkisen mukaan tullut jo 150.   Ensi kesänä avautuvalle Kimolan kanavalle suunnitellaan risteilyjä neljän yrittäjän voimin. Matkustajamäärä veneissä ja aluksissa on 10-100 henkilöä....

Paperilehden ja näköislehden tilaajat voivat lukea myös verkkolehden jutut 1.9.2019 alkaen. Piilota tämä ilmoitus