fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kouvolan Järvipelastusasema hakee uusia jäseniä toimintaansa – aikaisempaa kokemusta ei tarvita
ArtikkelitKimolan kanava

Kouvolan Järvipelastusasema hakee uusia jäseniä toimintaansa – aikaisempaa kokemusta ei tarvita

Kimolan kanava aukeaa ensi kesänä ja veneilyn Pyhäjärvellä odotetaan sen myötä lisääntyvän voimakkaasti. Kouvolan Järvipelastusasema etsii uusia veneilystä kiinnostuneita vapaaehtoisia mukaan toimintaansa.

Kiinnostuneille järjestetään infoilta sunnuntaina 19.1.2020 klo 18.00 Kouvolan paloasemalla, Kauppalankatu 45. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen, kaikki halukkaat ovat tervetulleita paikan päälle.
Aikaisempaa veneilykokemusta tai muuta erityisosaamista ei tarvita - halu auttaa, into oppia uutta ja mahdollisuus sitoutua aikaa vievään harrastukseen riittävät. Lisäksi edellytetään hyvää peruskuntoa, uimataitoa ja näön tarkkuutta 0,5 silmälaseilla ja 0,1 ilman. Hälytysmiehistöissä toimivilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää, mutta jo 16-vuotiaana voi päästä pelastusalukselle harjoittelijaksi.

Lisätietoa: https://meripelastus.fi/toiminta/tule-mukaan