fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kiinnostaako kotimajoittaminen?
Artikkelit

Kiinnostaako kotimajoittaminen?

Vuosi 2020 tuo tullessaan seudullemme ja sen asukkaille uusia mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan. mm. Kimolan kanava, Kymi Ring ja siellä järjestettävien suurien tapahtumien myötä majoituspaikkoja tarvitaan lisää. Kotimajoittaminen on oivallinen lisä olemassa olevaan tarjontaan sekä myös mahdollisuus lisätuloille seudun asukkaille.

Kotimajoittamisesta kiinnostuneille jaalalaisille järjestetään info- ja keskustelutilaisuus Siikavan kylätalolla 1. helmikuuta kello 10-12.

Tilaisuudessa on mukana paikallisia kotimajoittajia kertomassa omista kokemuksistaan. Osallistujat saavat materiaalipaketin, jossa esimerkkinä on käytetty Airbnb järjestelmää. Tilaisuuden järjestää Siikavan kyläyhdistys. Kotimajoitusinfon vetää ja materiaalin on toteuttanut Tanja Rautavirta (Kaiken maailman tuotannot).