fbpx
Etusivu > Artikkelit > Siikavan kyläyhdistys haastaa tarjoamaan elämyksiä kotimajoittujille – oma facebook-ryhmä perustettu
Artikkelit

Siikavan kyläyhdistys haastaa tarjoamaan elämyksiä kotimajoittujille – oma facebook-ryhmä perustettu

Siikavan kyläyhdistys päätti kantaa oman kortensa kekoon Iitin Tillolassa, KymiRingin moottoriurheiluradalla järjestettävän MotoGP -kilpailun hyväksi ja paikkakunnalle saapuvien vierasmassojen palvelemiseksi. Kyläyhditys tarjosi lauantaina 1.2. jaalalaisille suunnatun, avoimen infotilaisuuden kaikille kotimajoituksesta kiinnostuneille. Omia kokemuksiaan kotimajoituksesta olivat jakamassa jaalalaiset kotimajoittajat Tiia Valkeapää ja Noora Siivonen. Tilaisuuden vetäjä Tanja Rautavirta oli koonnut osallistujille tietopaketin, jonka avulla pääsee kotimajoittamisen...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.