fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kanavan ja Kymi Ringin matkailueuroja kalastellaan kahdella hankkeella – kanavalle haetaan kahvilan pitäjää tarjouskilpailulla
ArtikkelitKimolan kanava

Kanavan ja Kymi Ringin matkailueuroja kalastellaan kahdella hankkeella – kanavalle haetaan kahvilan pitäjää tarjouskilpailulla

Kouvolan Innovation on mukana kahdessa hankkeessa, joilla on tavoitteena saada Kimolan kanavan ja Kymi Ringin vierailijat käyttämään lähialueen yrittäjien palveluita. Kouvolan Innovationin Paalupaikka-hankkeessa selvitetään mm. MotoGP:n majoitukseen, pysäköintiin ja viestintään liittyviä asioita. Lahti Regionin Lähilomien väylä -hankkeen päätavoitteena on lisätä Lahden ja Kouvolan seudun maaseudun mikro- ja pk- yritysten tuotteistus- ja markkinointiosaamista sekä keskinäistä ylimaakunnallista...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.