fbpx
Etusivu > Artikkelit > Pienyrittäjät tiukilla asiakaskadon vuoksi – yrittäjäjärjestöt ja kaupunki etsivät tukea tilanteeseen
ArtikkelitUutiset

Pienyrittäjät tiukilla asiakaskadon vuoksi – yrittäjäjärjestöt ja kaupunki etsivät tukea tilanteeseen

Pelikoneet Veikkaus laittoi kiinni myös Vanhassa Kelossa. Yrittäjä Mahsum Zengil pohtii buffet-lounaan tulevaisuutta uudessa tilanteessa.   Monella pienyrittäjällä yöunet ovat vähissä ja asiakaskadon kanssa kamppaillaan, kun ihmiset linnoittautuvat yhä enemmän koteihinsa ja kokoontumisia rajoitetaan. Ravintoloissa, kahviloissa ja kaupoissa saa sentään vielä asioida vapaasti. Kouvolan yrittäjäyhdistysten, kaupungin ja elinkeinoyhtiö Kinnon palaverissa 17.3. pohdittiin yritysten tukimahdollisuuksia koronatilanteen...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.