fbpx
Etusivu > Artikkelit > Kahvilan kuljetuspalvelu käynnistyi – Postin ja Matkahuollon palvelut vaarassa
Artikkelit

Kahvilan kuljetuspalvelu käynnistyi – Postin ja Matkahuollon palvelut vaarassa

Postin ja Matkahuollon palvelut Parturi-Kampaamo Emilian yhteydessä ovat vaakalaudalla koronatilanteen johdosta.

- Ensi viikosta alkaen ajanvaraus näyttää pelottavan tyhjältä. Jos kuudenkaan tunnin päivät (10-16) eivät täyty, supistan vielä aukioloaikoja, mikä tarkoittaa sitä, että posti/mh on myös suljettu, yrittäjä Jenni Karhinen viestittää Facebook-sivulla. Aukiolot päätetään hänen mukaansa nyt päivä kerrallaan.

Pusan Herkut kuljettaa kotiin

Pusan Herkut -kahvila käynnisti kuljetuspalvelun tällä viikolla keskiviikkona. Ruoka-annoksia, kukkia sekä leivonnaisia ja Pusan Bakarin kotileipomotuotteita kuljetetaan noin 5 km säteellä Seolta kolmen euron kuljetusmaksulla. Kori-annoksia sekä keskiviikon ja torstain keittolounaita saa siis kotiin kuljetettuna, tilaukset voi tehdä 8-16 välillä.

- Apteekista tai kaupasta voidaan samalla tuoda tarvittaessa ostokset, Juha Pusa lupaa.