fbpx
Etusivu > Artikkelit > Säästöjen etsiminen jatkuu haastavassa tilanteessa – alijäämä lähes 28 miljoonaa
ArtikkelitUutiset

Säästöjen etsiminen jatkuu haastavassa tilanteessa – alijäämä lähes 28 miljoonaa

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Helminen ja kaupunginjohtaja Marita Toikka esittelivät tilinpäätöstä medialle poikkeustilanteessa videostriimauksen avulla. Kouvolan kaupungin viime vuoden tulos on 27,7 miljoonaa alijäämäinen. Alijäämän syntyyn ovat vaikuttaneet muun muassa sote-kustannusten kasvu ja raskas palveluverkkorakenne, jota ei ole riittävässä määrin pystytty päivittämään vastaamaan väestön muuttunutta ikärakennetta ja sijoittumista. Kaupunki jatkoi voimakkaasti säästöjen etsimistä haasteellisessa taloudellisessa tilanteessa, mutta...
Haluatko lukea tämän jutun? Tee tilaus Verkkolehden lukuoikeus tilaajille.